Ecvo/Rontgen afspraken 28 april gaan niet door

Heeft u zich aangemeld voor het ECVO/Röntgen onderzoek op 28 april aanstaande? Van oogarts mevrouw Van de Sandt hebben wij vernomen dat alle oogartsen in verband met de Corona uitbraak, alle ECVO onderzoeken tot nader order niet uitvoeren.

Wij kunnen eventueel wel het door u aangevraagde röntgenonderzoek uitvoeren, maar graag willen we dat u dit dan opnieuw met ons afspreekt, alle huidige afspraken gaan niet door. Voor een nieuwe afspraak kunt u contact opnemen met de kliniek T. 0341-353451. Hierbij dient vermeld te worden dat ook de OFA tot nader order geen beoordelingen geven.

Belangrijke informatie

Tijdens het röntgenen van uw huisdier wordt u niet meer toegelaten in de röntgenruimte, zolang de maatregelen betreffende het coronavirus van kracht zijn. Dieren worden overgenomen door onze medewerkers. Indien nodig zullen dieren worden gesedeerd met een licht roesje dat we opheffen nadat de foto’s gemaakt zijn.

We hanteren hiervoor een speciaal tarief van €30,-/roesje.

Op 28 juli en 27 oktober a.s. staat opnieuw een ECVO/Röntgen dag bij ons ingepland. Hiervoor zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Namens Dierenkliniek Putten,

Daan Kranendonk