Het Huisdieren Spaarplan

Schrijf u in voor het Huisdieren Spaarplan

Huisdieren SpaarPlan Dierenkliniek Putten

Met trots presenteren wij het Huisdieren SpaarPlan Dierenkliniek Putten. Met dit plan kunnen diereigenaren een spaarpot opbouwen, die gebruikt kan worden bij kostbare behandelingen van hun huisdier(en). Daarbovenop krijgt u bij het inleveren van spaartegoed korting op de behandeling, in feite wordt er met “rente” gespaard.

Al jaren nemen de kosten van diergeneeskundige zorg toe. Hoewel onze kliniek echt probeert om de zorg betaalbaar te houden voor iedereen hebben wij ook te maken met sterk oplopende personeels- en inkoopkosten, en dus zijn ook onze tarieven gestegen. Daarnaast zijn er steeds betere onderzoeks- en behandelmethodes beschikbaar, die ook kostbaar kunnen zijn. Uiteindelijk wil iedere diereigenaar de beste zorg voor zijn/haar huisdier(en), en dan is het ook voor ons frustrerend dat de hoge kosten vaak een belemmering zijn om de beste diergeneeskunde te leveren.

De laatste jaren krijgen we van onze cliënten de vraag of er geen abonnement/verzekering aangeboden kan worden door onze kliniek. Daarop gaven wij het advies om een dierverzekering af te sluiten of zelf een spaarpot te maken voor de huisdier(en). Dierverzekeringen zijn kostbaar, sluiten soms bepaalde behandelingen uit en werken meestal met een fors eigen risico. Reden voor veel eigenaren om geen verzekering af te sluiten.

Veel eigenaren vinden het lastig om maandelijks een bedrag voor hun huisdier opzij te zetten. Om de drempel te verlagen om toch een buffer aan te leggen voor eventuele grotere behandelkosten, hebben wij het Huisdieren SpaarPlan ontwikkeld.

Het is de bedoeling dat u het geld in de spaarpot gebruikt voor “tegenvallers” in de gezondheid van uw huisdier(en). In combinatie met ons Zorgabonnement voor de terugkerende jaarlijkse zorg, heeft u in feite dan alle zorgkosten voor uw dier bij ons afgedekt.

Het bedrag dat u maandelijks spaart bepaalt u zelf (minimaal €10,-) en blijft altijd van u. U kunt maandelijks stoppen met sparen of het spaarbedrag aanpassen. Na opzegging kunt u het spaartegoed opnemen of laten staan. Ook bepaalt u zelf welke behandelingen u uit de spaarpot wilt betalen, bijvoorbeeld bij kleinere ingrepen.

Met het Huisdieren SpaarPlan en het Zorgabonnement proberen wij als Dierenkliniek Putten de dierenartskosten zoveel mogelijk te spreiden voor u als huisdiereigenaar, zodat wij de beste zorg kunnen aanbieden en dit voor u betaalbaar blijft.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Dierenkliniek Putten, onze assistentes staan u graag te woord.

Huisdieren SpaarPlan 

Waarom het Huisdieren SpaarPlan?

Uw huisdier(en) zijn een belangrijk onderdeel van uw gezin. Als baasje van uw huisdier(en) wilt u natuurlijk niet voor onverwachte kosten komen te staan. De kosten voor een operatie of behandeling lopen vaak snel op. Daarom is het goed om na te denken over het Huisdieren SpaarPlan. Met het Huisdieren SpaarPlan proberen wij de dierenartskosten zoveel mogelijk te spreiden.

U krijgt de eerste €10,- spaartegoed van ons cadeau!           

Met het Huisdieren SpaarPlan:

  • Spaart u maandelijks een vast bedrag naar keuze
  • Het spaarbedrag is maandelijks te wijzigen, maar moet mimimaal €10,- bedragen
  • Wij maken een spaarpot voor u, deze blijft onbeperkt geldig
  • U bepaald zelf hoeveel, wanneer en voor welk huisdier u uw spaartegoed wilt gebruiken
  • U krijgt een bonus op uw ingewisselde spaartegoed van 5% direct als korting op uw factuur (voorbeeld: u wisselt €100,- spaartegoed in dan krijgt u €5,- korting op de factuur)
  • Het Huisdieren SpaarPlan is maandelijks opzegbaar, na opzegging kunt u ervoor kiezen om het gespaarde bedrag te laten staan, zodat u dit later kunt inwisselen, of om het gespaarde bedrag aan u terug te laten storten. De eerste €10,- die u van ons cadeau heeft gekregen is echter niet restitueerbaar.
  • Uw spaartegoed is alleen te besteden bij Dierenkliniek Putten, tenzij uw huisdier een behandeling nodig heeft die niet in onze kliniek kan worden uitgevoerd. U kunt ons dan vragen om uw spaartegoed of een deel daarvan aan u over te maken, zodat u dat kunt gebruiken bij de kliniek waar uw dier op dat moment wordt behandeld.
Schrijf u in voor het Huisdieren Spaarplan