Onze kracht

Waarom Dierenkliniek Putten?

One Day Diagnose

Wij laten u niet meerdere malen terugkomen voor aanvullend onderzoek, maar proberen altijd om al het nodige onderzoek bij het eerste consult uit te voeren. Dus ook het maken van röntgenfoto’s , een echo of het afnemen van bloed of weefselmonsters voeren wij tijdens dit bezoek uit. In verreweg de meeste gevallen gaat u naar huis met een (voorlopige) diagnose en een behandelplan.

Prijsgarantie

In onze kliniek vinden wij het heel begrijpelijk dat u niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan als uw dier behandeld of geopereerd moet worden. Daarom geven wij indien u dat wenst tevoren een maximum prijs voor de totale behandeling of operatie. Dit bedrag is inclusief de BTW, de medicatie en de standaard nazorg/controle.

Tarieven

Wij weten zeker dat wij uitblinken in onze prijs-kwaliteit verhouding. Zie ook “onze Tarieven”. In combinatie met onze werkwijze en betrokkenheid is dat de reden dat wij zeer veel cliënten hebben die vanuit alle uithoeken in het land naar ons toe blijven komen.

HD-ED Officieel

Wij maken zeer veel kwalitatief zeer hoogwaardige “officiele” HD en Ed foto’s op een voor uw dier weinig belastende manier voor een zeer scherp tarief.

TPLO

Voor grote honden met voorste kruisbandletsel vinden wij dit de meest optimale behandeling. Wij durven in de meeste gevallen een succes garantie te geven, omdat wij inmiddels zeer veel honden geopereerd hebben en het herstel hebben gevolgd.

Fracturen

Wij ‘repareren’ alle fracturen. Ook in de weekenden kunt u ons bereiken op ons spoednummer.

Chirurgie

Omdat wij niet alleen dieren vanuit onze eigen kliniek opereren, maar ook voor een toenemend aantal andere praktijken opereren hebben wij veel ervaring en kunt u voor praktisch alle operaties bij ons terecht.

Sfeer

Wij vinden het erg belangrijk om voor onze klanten, hun dieren en onszelf een prettige informele sfeer te creëren. Alleen dan is het mogelijk om in alle openheid en rust goed te overleggen over behandelopties. Zowel u als uw dier moeten zich veilig voelen en wij willen ook graag met plezier en in wederzijds vertrouwen met u communiceren.

Ervaring

Onze kliniek is opgebouwd door Daan Kranendonk. Hij werkt al vele jaren met veel inzet en plezier gedurende meer dan 50 uur per week in onze kliniek, maar is te druk om altijd iedereen die dat wenst persoonlijk te helpen. Daarom heeft hij samen met zijn team gezorgd voor goede afspraken. Op uw verzoek kan over elke behandeling met Daan overlegd worden. Tijdens het gratis telefonisch spreekuur beantwoord hij (van maandag t/m woensdag) graag uw eventuele vragen.

Terug naar De kliniek

24 uur per dag te bereiken, 7 dagen in de week

Openingstijden (alleen op afspraak)

Ma ‑ Do: 8.00 ‑ 19:30 uur

Vrijdag: 8.00 ‑ 18.00 uur

Zaterdag: 10.00 ‑ 11.00 uur