Hilde Worst- van de Mheen

Administratie

Hilde Worst- van de Mheen - Administratie
Hilde Worst- van de Mheen Administratie

Ik ben Hilde Worst- van de Mheen, geboren op 16 november 1977 en sinds 1998 werkzaam bij Dierenkliniek Putten. In 2002 ben ik getrouwd met Ben en in 2006 is onze zoon Martijn geboren. Wij wonen met veel plezier in Nijkerkerveen met onze Jack Russel Spetter en parkiet Zebraatje.

Buiten houden we nog 2 zwart-bles schapen (klik en klak), 2 varkentjes (Woezel en Pip), een Frans hangoor konijn (Snuf) en een cavia (Spike), die we vonden in het bos. In de zomer rij ik graag met mijn oldtimer Mini Cabriolet naar de kliniek, ook vind ik het leuk om in de winter een rondje op de schaats te rijden.

Al sinds mijn lagere schooltijd wilde ik bij de dierenarts werken en was ik altijd met dieren in de weer. In plaats van een pop zat er bij mij een konijn of cavia in de speelgoed kinderwagen en kon ik uren doorbrengen in het weitje waar mijn geitjes liepen. Na mijn lagere school ben ik naar het Groenhorst College in Nijkerk gegaan, en daarna heb ik op het Groenhorst College in Barneveld de opleiding tot paraveterinair afgerond.

Tijdens mijn laatste stage bij Dierenkliniek Putten kreeg ik een baan aangeboden zodra ik klaar zou zijn met mijn opleiding. Zo ben ik op 15 mei 1998 in dienst gekomen bij Dierenkliniek Putten. Van 1998 t/m 2002 heb ik met veel plezier als paraveterinair gewerkt. Toen in 2002 de landbouwhuisdieren praktijk gescheiden werd van de gezelschapsdieren praktijk en Daan Kranendonk als eenmanszaak verder ging als Dierenkliniek Putten kwam er een plekje vrij op de administratie.

Ik heb toen de opleiding praktijkdiploma boekhouden gevolgd en doe sinds het behalen van dit diploma de volledige administratie, boekhouding en loonadministratie van Dierenkliniek Putten. Omdat ik eerst als paraveterinair heb gewerkt blijf ik betrokken bij alles wat er in de kliniek gebeurt. Samen met Linda vormen wij een hecht team op de administratie. In 2016 heb ik mijn praktijk diploma loonadministratie behaald, dit diploma stond altijd nog op mijn wensenlijstje en gelukkig krijg je bij Dierenkliniek Putten de kans jezelf verder te ontwikkelen.

U zult mij dus niet zo snel op de werkvloer tegen komen, maar op de achtergrond lopen mijn werkzaamheden als een rode draad door de kliniek en als iets niet te vinden is of niet werkt hoor ik vaak al in de gang “Vraag Hilde maar even”.

Voor mij is Dierenkliniek Putten mijn 2e thuis geworden en werk ik nog steeds met veel plezier in deze prachtige kliniek, welke ik heb zien uitgroeien tot één van de beste klinieken van Nederland. Ik hoop dan ook nog lange tijd deel uit te mogen maken van het team van Dierenkliniek Putten.