Henrike Lagerweij

Paraveterinair / baliemedewerkster

Henrike Lagerweij - Paraveterinair / baliemedewerkster
Henrike Lagerweij Paraveterinair / baliemedewerkster

Mijn naam is Henrike Lagerweij.  Ik ben geboren in Barneveld, maar woon nu in Voorthuizen. Ik ben opgegroeid met verschillende dieren en wou altijd al graag met dieren gaan werken.

In 2016 ben ik begonnen met  de opleiding paraveterinair dierenartsassistente op het Aeres MBO Barneveld.  Juni 2020 heb ik deze opleiding afgerond en kon ik dezelfde maand aan de slag bij Dierenkliniek Putten. Via een paraveterinair dierenartsassistente  van Dierenkliniek Putten kwam ik hier  terecht. Na een meeloopdag klikte het van beide kanten en kon ik hier gelukkig blijven.

U kunt mij achter de schermen vinden met het assisteren van de operaties, opnamepatiënten meegeven, röntgenfoto’s maken en bij de werkzaamheden die verder nog achter de schermen te doen zijn.

Het leuke aan dit werk vind ik de afwisseling die je iedere dag weer hebt. Geen enkele dag is hetzelfde. De combinatie dieren en mensen helpen vind ik heel erg leuk en is iets wat ik van kleins af aan al wou doen. Daarnaast hebben we ook een heel leuk team, wat het werk nog leuker maakt!

Ik hoop nog vele jaren bij Dierenkliniek Putten te kunnen werken!

Hopelijk tot ziens!