Laura van Grevenhof

Paraveterinair / baliemedewerkster

Laura van Grevenhof - Paraveterinair / baliemedewerkster
Laura van Grevenhof Paraveterinair / baliemedewerkster

Mijn naam is Laura van Grevenhof en ik ben geboren in Ermelo. Daar ben ik nog steeds woonachtig, nu in het buitengebied Telgt samen met mijn vriend en onze 2 kinderen Puck en Sem. Als klein meisje had ik al veel dieren om me heen en ben ermee opgegroeid, daarom was de keus om een vak te leren waar dieren de hoofdrol in spelen, niet zo’n moeilijke keus voor me. Zelf hebben wij schapen en kippen omdat wij het heerlijk vinden om lekker buiten te zijn.

Ik heb toendertijd gekozen voor de opleiding paraveterinair aan het Groenhorst in Barneveld en één van mijn stages was bij Dierenkliniek Putten. Ik zat toen in mijn examenjaar en was bijna klaar met de opleiding. Daan Kranendonk vroeg me of ik, als ik mijn diploma gehaald had, terug wilde komen maar dan in dienstverband. Dat was geen moeilijke keus voor me!

Het team is echt een super team en ik werd dan ook snel opgenomen. Tot op de dag van vandaag heb ik het reuze naar mijn zin en doe ik werk wat ik het allerliefste doe, namelijk dieren helpen, verzorgen en vertroetelen! Sinds 2014 kunt u mij dan ook regelmatig in de kliniek vinden, maar nu als parttime allround paraveterinair & balie medewerkster.

Mijn dagen zitten vol leuke verrassingen, vooral als ik bij de balie moet werken. Naast het inboeken van afspraken, het u te woord staan aan de balie, het meehelpen achter de schermen, leef ik enorm mee als u met uw huisdier langskomt.

Het werk is heel afwisselend doordat u me, naast het baliewerk ook tegen kunt komen bij het afsluiten van een Zorgabonnement, hierbij zorg ik dat iedere 3 maanden uw zorgproducten klaar liggen en ik vind het erg leuk om dit te organiseren naast het maken van puppy en kitten pakketten en het zorgen voor de vaccinatie oproepen.

En alsof dat nog niet genoeg is, heb ik in maart 2016 mijn diploma gehaald als voedingsdeskundige van Royal Canin. Ik kan u dus ook nog van goed advies voorzien op het gebied van de voeding van uw huisdier.

Wie weet kom ik u snel tegen in onze mooie praktijk!