Annemieke Torsius

Paraveterinair

Annemieke Torsius - Paraveterinair
Annemieke Torsius Paraveterinair

Mijn naam is Annemieke Torsius. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Putten.

Opgegroeid in Nijkerk met dieren als konijnen, honden, katten en paarden zat de liefde voor dieren er al vroeg in. Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend Herbert en onze kat Spike in Nijkerkerveen.

In mijn vrije tijd rijd ik fanatiek paard en doe daarnaast aan bootcamp en hardlopen.

Zoekende naar wat ik graag wilde worden, ben ik na de middelbare school  een toeristische opleiding aan hogeschool TIO gaan volgen. Dit was toch niet helemaal wat ik ervan verwachtte en ben ik gaan werken bij de Bereden Politie. Mijn werkzaamheden waren het verzorgen en trainen van de politiepaarden. Uiteindelijk heb ik naast deze baan de opleiding gevolgd voor paraveterinair en met goed gevolg in 2011 afgerond.

Na een aantal jaren met plezier gewerkt te hebben  bij een dierenartspraktijk in Zeewolde, ben ik uiteindelijk hier bij Dierenkliniek Putten beland.

Vanaf dag 1 voelde ik mij door het leuke team al helemaal thuis. Doordat er hier verschillende vakgebieden vertegenwoordigt zijn, zie ik elke dag weer nieuwe dingen voorbij komen. Dit maakt het het werk zo afwisselend en leerzaam.

Mijn werkzaamheden vinden vooral achter in de ok plaats. Ik help bij de voorbereidingen van de operaties en assisteer tijdens de operaties. Ook kunt u mij vinden bij de opname patiënten en het maken van röntgenfoto’s.

Doordat iedereen  goed op elkaar ingespeeld is, is het een plezier om hier te werken. Ik hoop dan ook dit nog lange tijd te zullen doen.