Babette Smit

Paraveterinair

Babette Smit - Paraveterinair
Babette Smit Paraveterinair

Mijn naam is Babette Smit en ik ben geboren en getogen in het mooie stadje Elburg. In mijn vrije tijd rijd ik graag paard en train ik graag mijn Australische herder Yuuki en mijn intelligente kat Moos.

Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik veel nagedacht over wat ik wilde worden. Op mijn 14e leek het mij een leuk idee om paraveterinair dierenartsassistente te worden, mijn moeder adviseerde om dan maar een dagje mee te lopen bij een dierenartsenpraktijk om te kijken of dit bevalt. Mijn meeloopdag bij de dierenartsenpraktijk was zo ontzettend leuk dat ik mijn maatschappelijke stage in de praktijk heb afgerond. De combinatie van het werken met mensen en dieren is wat mij aansprak in het beroep.

In 2016 ben ik met de opleiding dierverzorging niveau 3 gestart en na deze opleiding heb ik doorgeleerd voor paraveterinair dierenartsassistente niveau 4. De opleidingen volgde ik op mbo aeres in Barneveld, hier heb ik een ontzettend leuke studietijd gehad!

Nu is het tijd om aan het werk te gaan in de praktijk. Ik ben 1 december 2021 begonnen bij Dierenkliniek Putten, en daar heb ik ontzettend veel zin in.

Wie weet kom ik u binnenkort tegen, u kunt mij vinden achter de balie!