Jantine van Dasselaar

Paraveterinair

Jantine van Dasselaar - Paraveterinair
Jantine van Dasselaar Paraveterinair

Mijn naam is Jantine van Dasselaar, woon in Zwolle en ben sinds 2001 werkzaam als paraveterianair bij Dierenkliniek Putten. Als kind van 9 jaar oud droomde ik er van om voor dierenarts Daan Kranendonk te mogen werken. Hij kwam namelijk vroeger op het bedrijf van mijn ouders en heeft een onuitwisbare indruk bij me achtergelaten. Vanaf dat moment wist ik wat ik wilde worden!

De eerste jaren heb ik fulltime gewerkt maar tegenwoordig werk ik parttime omdat ik ook moeder ben van drie prachtige kinderen.

De reden dat ik gekozen heb om te werken voor Dierenkliniek Puttten is omdat het werk zo lekker afwisselend en leerzaam is! We hebben een heel gezellig team waarbij iedereen zijn of haar eigen kwaliteiten heeft en waardoor we elkaar goed aanvullen.

Voor de schermen ben ik niet zo vaak te vinden daar ik me vooral bezig houd met de opnames en het maken van röntgenfoto’s. Ik ben het meest in mijn nopjes als operatiekamer assistente, omdat het beter maken van dieren me heel veel voldoening geeft!

Naast mijn drie kinderen, mijn man en mijn enthousiasme voor mijn vak heb ik twee andere grote passies namelijk waterpolo en tractorpulling. Zo hoef ik me thuis dus ook niet te vervelen!