Laura van Winkoop

Paraveterinair

Laura van Winkoop - Paraveterinair
Laura van Winkoop Paraveterinair

Mijn naam is Laura van Winkoop. Ik ben geboren en getogen in het buitengebied van Putten. Hier woon ik nog steeds samen bij mijn ouders op de boerderij. Dus de liefde voor dieren heb ik niet van een vreemde en het is er met de paplepel ingegeven.  

In mijn vrije tijd speel ik op een hoog niveau korfbal in Putten, daarnaast vind ik het leuk om andere sporten uit te oefenen zoals voetbal en volleybal. 

In 2016 ben ik begonnen aan de opleiding paraveterinair dierenartsassistente op het Aeres MBO Barneveld. Het laatste halfjaar heb ik hier mogen stage lopen en sindsdien ben ik ‘blijven hangen’. Sinds het behalen van mijn diploma, in april 2020, ben ik fulltime gaan werken in deze prachtige praktijk. 

U kunt mij vooral achter de schermen vinden. Mijn werkzaamheden bestaan uit: operaties voorbereiden, assisteren tijdens operaties, zorgdragen voor de opname patiënten, laboratorium werkzaamheden en röntgenfoto’s maken.

Het werk hier is zo leuk en divers omdat geen één dag hetzelfde is. We hebben een gezellig team waar iedereen zijn eigen kwaliteiten heeft en daardoor vullen we elkaar goed aan. 

Ik hoop hier nog vele jaren te mogen werken!

Tot ziens in de kliniek.