Mariska van Drie

Paraveterinair

Mariska van Drie - Paraveterinair
Mariska van Drie Paraveterinair

Mijn naam is Mariska van Drie en ik ben geboren en getogen en ook nu nog woonzaam in Putten. Na de middelbare school heb ik de 4-jarige opleiding Paraveterinair aan het Groenhorst College in Barneveld gevolgd. Tijdens mijn opleiding heb ik in 2014 stage gelopen bij Dierenkliniek Putten.

Sinds die tijd ben ik “blijven hangen” en mocht ik in de zomervakantie en ook de avonden komen werken. Toen ik in juni 2015 mijn diploma behaald had, kreeg ik een baan aangeboden bij Dierenkliniek Putten als paraveterinair. Hier hoefde ik niet lang over na te denken en sinds die tijd werk ik fulltime in deze leuke en gezellige kliniek.

Ik ben een echte dier en natuurliefhebber, samen met mijn vriend genieten we volop van ons boerderijtje met schapen, kippen, konijnen, de kat Lizzy en onze ruwharige dwergteckel Teun.

In de kliniek ben ik een allrounder, u kunt mij vinden bij de balie, aan de telefoon of achter de schermen in bijvoorbeeld de operatiekamer. Ook de Instagram pagina beheer ik samen met mijn collega Sara met veel plezier. Wij vinden het erg leuk u als klant mee te kunnen nemen in onze belevenissen op de werkvloer. De vele afwisselingen in het werk en de gezellige collega’s maken dat ik het reuze naar m’n zin heb en ik u vast een keer tegen zal komen in de kliniek!