Natascha Zandbergen

Paraveterinair

Natascha Zandbergen - Paraveterinair
Natascha Zandbergen Paraveterinair

Mijn naam is Natascha Oudendorp-Zandbergen, ik ben geboren en getogen in Ermelo en woon nu samen met mijn man in Harderwijk.

Na het behalen van mijn havo diploma ben ik de opleiding voor paraveterinair dierenartsassistente gaan doen. Ik kon de opleiding verkort doen en was al na 2 jaar een gediplomeerde paraveterinair. Daarna ben ik snel op zoek gegaan naar een baan en Dierenkliniek Putten sprak mij erg aan. Gelukkig hadden ze ook interesse in mij en heb ik sinds augustus 2017 een fulltimebaan als paraveterinair bij Dierenkliniek Putten.

Ik werk voornamelijk achter de schermen. Dat betekent dat ik moet helpen assisteren bij operaties, zorg draag voor opname patiënten, röntgenfoto’s maken, laboratorium onderzoeken doen en nog veel meer.

Het werk hier in de praktijk is afwisselend, leuk en je haalt er echt voldoening uit als er weer een blij dier en eigenaar de praktijk verlaat. Ik vind het fijn dat we mensen met hun huisdieren goed en vakkundig kunnen helpen. Maar het werk wordt nog leuker als je ook gezellige en leuke collega’s hebt. En dat is zeker van toepassing in Dierenkliniek Putten. Met een leuk team zorgen we er samen voor dat u zo goed mogelijk geholpen wordt en tevreden onze praktijk verlaat.

Hopelijk tot ziens in Dierenkliniek Putten.