Sherida van den Hazel

Paraveterinair

Sherida van den Hazel - Paraveterinair
Sherida van den Hazel Paraveterinair

Na mijn middelbare school (Groenhorst college) ben ik in de horeca terecht gekomen en heb ik de opleiding cafe/bar en fastfood afgerond. Al snel kwam ik er achter dat deze opleiding niets voor mij was omdat ik het contact met dieren miste. Daarna heb ik de opleiding tot dierenarts assistente gevolgd. In 2010 ben ik daarvoor geslaagd en kon ik gelukkig snel werk vinden bij dierenkliniek Putten.

Ik ben geboren en getogen in Putten maar de liefde heeft me nu naar Amersfoort doen verhuizen. Daar woon ik samen met mijn vriend, onze kinderen en onze heilige birmaan. Ik mis de bossen en het dorp wel, en dat beweegt ons om uiteindelijk weer naar Putten terug te zullen keren.

In de kliniek ben ik een allrounder, dat wil zeggen dat u me overal kunt vinden. Ik help in de OK, ik doe baliewerkzaamheden als dat nodig is en ik ga over de bestellingen. Ook als er computer problemen zijn word ik opgetrommeld. En op de rustige momenten kunt u me in de opnames vinden waar ik de zieke dieren aan het knuffelen ben.