Elsbeth Fieret

Paraveterinair / baliemedewerkster

Elsbeth Fieret - Paraveterinair / baliemedewerkster
Elsbeth Fieret Paraveterinair / baliemedewerkster

Mijn naam is Elsbeth Fieret. Ik ben geboren in Harderwijk en met 4 jaar zijn we verhuisd naar Barneveld. Daar woon ik nu nog steeds, niet meer bij mijn ouders maar op mezelf.

In 2014 ben ik begonnen aan de vierjarige opleiding tot Paraveterinair op het Groenhorst college in Barneveld (nu Aeres MBO). In 2017 heb ik mijn stage bij Dierenkliniek Putten gelopen. Hier had ik het zo naar m’n zin dat deze kliniek altijd in m’n achterhoofd bleef hangen. In 2018 heb ik de opleiding afgerond en kon ik direct aan het werk bij een paardenkliniek en dit wist ik goed te kunnen combineren met een baan bij een landbouwhuisdierenpraktijk die ook een klein beetje kleine huisdieren deden.

Toen er een vacature vrij kwam bij Dierenkliniek Putten twijfelde ik nog heel even omdat ik het ook naar mijn zin had op het andere werk. Toen ik zelf werd benaderd door mijn huidige collega’s wist ik het zeker. Ik ga er gewoon voor. Dit resulteerde in een fulltime baan in een kliniek waar ik het ontzettend naar mijn zin heb.

U kunt mij zowel achter de schermen als voor aan de balie vinden. Ook houd ik mij bezig met de bestellingen.

Het leuke aan dit werk is toch wel de afwisseling. Geen één dag is hetzelfde. Ook is het belangrijk dat de sfeer goed is maar daar hoeven we ons geen zorgen over te maken met zo’n leuk team.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn paard. En ga ik vaak met mijn zusje en de paarden op stap.

Ik werk sinds 1 april 2019 bij Dierenkliniek Putten en hoop dat ik hier ook nog lange tijd kan blijven.

Tot ziens in de kliniek!