Floor Bonestroo

Dierenarts

Floor Bonestroo - Dierenarts
Floor Bonestroo Dierenarts

Mijn naam is Floor Bonestroo, ik ben opgegroeid in Zuid-Limburg en van jongs af aan altijd omringd geweest met dieren. Als dochter van twee dierenartsen had ik al snel een realistisch beeld van het leven als dierenarts. Lange tijd dacht ik iets anders te gaan doen dan mijn ouders en heb ik gezocht naar het mooiste beroep. Uiteindelijk heb ik vlak voor mijn VWO afstuderen toch besloten dat dierenarts het allermooiste beroep is.

In 2005 werd ik direct ingeloot en heb ik het zuiden verruild voor het mooie Utrecht. Met een extra tussenjaar in het onderzoek ben ik uiteindelijk in december 2012 afgestudeerd. De eerste jaren heb ik gewerkt in een mooie kliniek in het oosten van het land. In deze periode is mijn interesse steeds meer richting de orthopedie, chirurgie en radiologie verschoven.

Inmiddels heb ik een intensief traject doorlopen met interne en externe cursussen orthopedie in binnen-en buitenland en heb me ontwikkeld tot een all round orthopeed. Samen met Suzanne en Daan vorm ik het team orthopedie in onze dierenkliniek. Ik vind het een uitdaging om ons te blijven ontwikkelen en te blijven zoeken naar de beste behandeling voor iedere individuele patiënt.

Samen met mijn man, zoon en kat woon ik in Harderwijk. Als echte bourgondiër is dit een heerlijke plek. Ik geniet er ook van het water, op de sup of van een wandeling door de bossen.