Ilse Boerman

Dierenarts

Ilse Boerman - Dierenarts
Ilse Boerman Dierenarts

Mijn naam is Ilse Boerman, geboren en getogen tussen de kassen in het Westland, in een gezin met 3 kinderen.
Heel cliché wilde ik al van kleins af aan niets liever dan dierenarts worden. Toen ik na de middelbare school werd uitgeloot in Utrecht ben ik eerst een andere studie gaan doen in Leeuwarden, namelijk Diermanagement. Daar heb ik ook een cursus tot paraveterinair gevolgd.

Na een fantastische reis van 9 maanden naar de andere kant van de wereld (Nieuw Zeeland en Australië) werd ik tot mijn geluk alsnog ingeloot voor Diergeneeskunde. Na een druk en gezellig studentenleven in de mooie stad Utrecht mocht ik mij na 7 jaar toch echt dierenarts noemen, mijn droom was werkelijkheid geworden! Na mijn extern onderwijsstage te hebben gelopen bij Dierenkliniek Putten was ik hier niet meer weg te slaan en gelukkig mocht ik blijven. Ik werk hier inmiddels alweer bijna 7 jaar met veel plezier te midden van een fantastisch fijn team, bij wie ik me erg thuis voel. Mijn vriend Jaap en ik hebben, na wat omzwervingen, een aantal jaren geleden een huis gekocht in Harderwijk, waar we met veel plezier wonen met onze twee lieve kindjes (zoon en dochter) van 3 en 1. Helaas is het er door ons drukke leventje nog niet van gekomen om zelf aan huisdieren te beginnen, maar gelukkig heb ik elke dag genoeg dieren om me heen.

Ik vind meerdere vakgebieden binnen de diergeneeskunde leuk en interessant en in deze praktijk en met dit team zijn er genoeg mogelijkheden om mezelf te kunnen ontplooien tot een veelzijdig dierenarts. Naast de algemene en interne patiënten houd ik me ook veel bezig met echografie en huidpatiënten.

In het dagelijks leven ben ik uiteraard druk met onze kleine spruiten, maar spreek ik ook graag met vrienden en vriendinnen af, gaan we op familiebezoekjes door het hele land, zijn er in en om het huis nog genoeg klussen te klaren en probeer ik regelmatig mijn sportieve leven weer wat op te pakken als dat er weer eens bij in is geschoten.. Verder ben ik graag creatief bezig en zou ik me graag wat meer met fotografie gaan bezighouden (als er ooit eens tijd over is ;)). Als ik nog geen kennis heb gemaakt met u en uw viervoeter komt dat ongetwijfeld binnenkort een keer. Graag tot ziens in de kliniek, waar ik altijd mijn best zal doen u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Ilse Boerman houdt zich voornamelijk bezig met:

  • Inwendige ziekten
  • Chirurgie
  • Echografie
  • Dermatologie-Cytologie
  • 1e lijns oogheelkunde